dimecres, 19 de juny del 2019

20- EL TEMPS



Hem tornat de terres del Nord, de Normandia, on hi ha boscos espessos, grans rius i penya-segats sobre un mar altre. Han sigut dies rics i fatigants, només cinc dies però han semblat molts més.

Hem creuat moltes vegades París a peu i en bicicleta, jo amb les meves filles Nausícaa, vint-i-tres anys, i Lucía, setze anys, i hem viscut el que només en llocs especials es pot viure, i París ho és, especial, i nosaltres tres ho vam ser també, especials. Una sort que enlloc es compra, només es pot viure si ets capaç de captar-la i gaudir-la.

Després hem arribat al castell normand d’Alix, qui a vegades també paleja amb nosaltres, un castell del segle XVI, amb jardins i arbres esplèndids i vaques i el Sena que allí és més cabalós i ample perquè ja desemboca, i ens hem arribat fins a l’Atlàntic, on ens hem banyat, una altra sort que tampoc es compra.

Quant a les sortides en caiac que aquí vam fer la setmana passada, doncs quasi no les recordo, són tan llunyanes, sé que va haver-n-hi una a Cala Prona, i altres, però no les recordo, en tindrem que fer de noves.

Si alguna cosa he après aquests dies de ciutatqueésparís, de vaques, d’arbres, de prats verds, de castells, de penya-segats i de mars que són altres, i de filles que són i són i són, és que mai hem de permetre que el temps ens engany i guany.

Continuarà, mentre podem burlar al temps i no ser burlats per ell, continuarà...

Recordar també que el proper dissabte, dia 22, a les 19.30 i al Casino, presentem el número 26 de la Revista Sol Ixent. Si voleu i podeu venir, benvinguts. Són mars de lletres on surt Cadaqués i la seva vida i la nostra amb ella.


Avui només tinc una foto, la de la meva filla Nausícaa, cremadora de naus, colpejada per una ona a l’Oceà Atlàntic, més concretament al Mar de la Manega. 

I un video  https://www.youtube.com/watch?v=UWgvpcXpxus que qui vulgui pot veure i que és molta alegria.




1 comentari:

  1. El mar vesteix la Nausicaa d'un vestit igual al de Frida Kahlo al seu autoretrat "como Tehuana". Impressionant.

    ResponElimina